Pirmam pirkimui 10% nuolaidos kodas!

Kaupiami HotSmoke lojalumo eurai!

Nemokamas pristatymas nuo 35€!

HotSmoke dovanos nuo 50€!

e-cigaretės

Nikotinas ir nikotino druska

Paskelbė:

hotsmoke

HOTSMOKE

Nesvarbu, ar norite pereiti nuo rūkymo prie garinimo, ar norite išbandyti ką nors naujo iš įprasto stipraus garinimo, svarbiausia yra atlikti savo tyrimą. Nuspręsdami, ko norite iš savo E-skysčių, galėsite nuspręsti, ką naudoti.

Jūsų pasirinkimo veiksniai

Pirmiausia pažiūrėkite į savo nikotino stiprumą.
Rinkoje yra įvairių stiprumų nikotino druskos ir tinkamas stiprumas yra svarbi pradžia. Per silpna ir ji neapsaugos nuo cigarečių potraukio – per stiprus ir gali būti per atšiaurus ir apsvaiginti. Tiems, kurie nori pereiti nuo įprasto cigarečių rūkymo, greičiausiai reikės didesnio nikotino kiekio, pvz., 18 mg iki 20 mg, nors atminkite, kad nikotinas gali jaustis stipresnis, priklausomai nuo to, kaip garinate, todėl nesijaudinkite, jei jaučiate poreikį sumažinti.

Antra, ar norite vytis dūmus ar tiesiog mėgautis garais kaip būdu mesti rūkyti? Kai kurie „E-cigarečių“ išleidžiami labiau sukuria didelius garų debesis, o kiti siūlo silpnesnį dūmą, puikiai tinkantį mažiau pastebimiems garams.

Ar ieškote sudėtingų skonių, pavyzdžiui, desertų ar įmantrių kokteilių, kad pagerintumėte garinimą, ar jums tiesiog labiau patinka paprastesni skoniai, tokie kaip vaisiai, mentolis ir tabakas? Netgi tai gali suteikti pirmenybę tarp nikotinas ir nikotino druska. Taigi, pažiūrėkime, kas tiksliai yra nikotinas ir nikotino druska.

nikotinas ir nikotino druska

Kas yra nikotinas?

Originalus nikotinas yra sukurtas paverčiant nikotiną į gryniausią formą. Tai padidina jo stiprumą nedidinant dozės. Dėl šios priežasties jis sukuria stiprų smūgį, kuris gali jaustis šiek tiek per stiprus esant ypač dideliam nikotino kiekiui arba pirmą kartą naudojant garinimą

Jie taip pat gali jaustis griežčiau gerklėje, todėl jie labiau pritaikomi žmonėms, kurie prie to yra pripratę / mėgsta rūkymo jausmą, arba tiems, kurie visą dieną mėgsta tik šiek tiek papūsti. E-skysčiai, naudojantys „paprastą nikotiną“, suteikia artimiausią cigarečių rūkymui pojūtį ir dėl grynos nikotino formos leidžia ištirti sudėtingesnius skonius.

Kas yra nikotino druska?

Nikotino druska, neseniai sukurta garų gaminimo pasaulyje, yra revoliucinis žingsnis kuriant tobulą E-skystį, padedantį rūkaliams mesti rūkyti. Šis produktas sukurtas naudojant normalų nikotiną ir pridedant rūgšties (pvz., benzenkarboksirūgšties arba citrinos rūgšties), kad subalansuotų pH, sukuriant neutralesnį nikotiną, kuris suteikia švelnesnį gerklės smūgį ir neutralius skonius. Nikotino druska iš tikrųjų yra originalus nikotino pagrindas, išgautas iš tabako augalo, todėl jis yra visiškai natūralus. Dėl nikotino subalansavimo, kad būtų sukurtos nikotino druska, galima pasiekti didesnį nikotino stiprumą ir juo mėgautis nepakenkiant gerklei.

Skirtumai tarp nikotino ir nikotino druskos

Nikotinas ir nikotino druska turi kelis išsiskiriančius bruožus:

nikotino ir nikotino druskos skirtumai

Spręskite patys

Turint omenyje visus šiuos veiksnius, iš tikrųjų priklauso nuo jūsų, kokio tipo E-skystį naudosite. Galime tik patarti, kas, mūsų manymu, jums gali patikti, bet galiausiai vienintelis, kuris tikrai žino, esate jūs. Kodėl prieš pasineriant tiesiai į vape rinkinių ir sistemų pasaulį, neišbandžius vandens vienkartinius prietaisus? Yra ir nikotinas ir nikotino druska vienkartinių skonių prietaisų, o suradę savo mėgstamiausią, galėsite ištirti, kurį įrenginį turėtumėte naudoti.

Jei esate naujas garintojas, norintis mesti rūkyti, nikotino druskos tikrai yra puikus atspirties taškas, suteikiantis daugiau nikotino stiprumo, kurio prireiks daugumai patyrusių rūkalių, todėl perėjimas bus dar patogesnis.

Jei norite kontroliuoti ar sumažinti nikotino suvartojimą ir ypač jei jau kurį laiką garinote normalų nikotiną yra puikus būdas mėgautis įvairiais skoniais, tuo pačiu sumažinant nikotino stiprumą, nepatiriant stipraus smūgio. į gerklę, kuri ateina su didesnėmis jėgomis.

Šaltinis: Podsalt

Messenger ikona
0 krapšelio ikona
Jūsų krepšelis
Jūsų krepšelis tuščias
exit-icon

Gauk 10% nuolaidą savo pirmam apsipirkimui

Bei tapk lojalumo programos dalyviu

Registracija