Pirmam pirkimui 10% nuolaidos kodas!

Kaupiami HotSmoke lojalumo eurai!

Nemokamas pristatymas nuo 35€!

HotSmoke dovanos nuo 50€!

e cigaretės istorija

Elektroninės Cigaretės Pasaulyje

Paskelbė:

hotsmoke

HOTSMOKE

Elektroninių cigarečių atsiradimo istorija

Sužinokite viską, ką reikia žinoti apie elektroninių cigarečių istoriją, įskaitant tai, kas jas išrado ir kaip jos tapo tokios populiarios.

Ar kada susimąstėte, iš kur atsirado elektroninės cigaretės?

Gali atrodyti, kad jos visai nesenas išradimas, tačiau elektroninės cigaretės viena ar kita forma egzistuoja jau gana seniai.

XX a. 2-ajame ir 6-ajame dešimtmetyje buvo išrasti prietaisai, skirti įkvėpti garus arba atkartoti cigaretes, tačiau jie taip ir nepasitaikė, galbūt todėl, kad rūkymas buvo toks populiarus, o jo keliamas pavojus sveikatai buvo mažiau žinomas nei dabar.

Naujo prototipo išradimas

Tik 2003 m. atsirado mums žinomos elektroninės cigaretės. Elektroninių cigarečių prietaiso prototipą Pekine (Kinija) išrado 52 metų rūkalius ir vaistininkas Honas Likas.

Bendrovė, kurioje jis dirbo tuo metu, sukūrė jo prototipą ir pardavė jį imliai Kinijos visuomenei – tai buvo tokia sėkminga, kad įmonė net pakeitė pavadinimą į Ruyan, o tai reiškia „kaip rūkymas“.

Iki 2006 m. elektroninės cigaretės pateko į Europą, o vėliau į Šiaurės Ameriką. Pradžioje jie buvo gana brangūs gaminiai, tačiau bėgant metams, kai juos gamino vis daugiau įmonių, kaina sumažėjo ir populiarumas išaugo.

elektroninės cigaretės ir jų istorija

Didėjantis susidomėjimas elektroninėmis cigaretėmis

E-cigarečių naudotojams ir gamintojams Šiaurės Amerikoje ir Australijoje buvo keletas neramių metų, kai buvo įvesti prietaisų reglamentai, tačiau JK jų populiarumas ir toliau augo. Tai iš dalies lėmė tokių organizacijų kaip ASH parama, kurios įžvelgė elektroninių cigarečių potencialą padėti sumažinti tabaką rūkančiųjų skaičių JK, taigi sumažinti mirčių ir ligų skaičių dėl tabako rūkymo.

Dėl klaidingų pranešimų ir griežtų vyriausybės teisės aktų prieš daugelį metų elektroninės cigaretės patyrė tam tikrą suvokimą, kad kai kurie žmonės vis dar mano, kad jos gali būti beveik tokios pat kenksmingos kaip cigaretės, o kiti mano, kad jos gali būti „vartai“ į tabaką nerūkantiems. .

Taip pat problema yra ta, kad kadangi elektroninės cigaretės, kaip mes jas žinome, vis dar yra palyginti naujas išradimas, dar nėra daug duomenų apie jų ilgalaikį naudojimą. Tačiau panašu, kad šie suvokimai artimiausiu metu pasikeis.

Naujausi pranešimai, pvz., 2015 m. Anglijos vyriausybės atlikta elektroninių cigarečių visuomenės sveikatos apžvalga, parodė, kad elektroninės cigaretės gali būti veiksmingas ir saugus būdas mesti rūkyti arba sumažinti jų vartojimą.

e - cigarečių populiarumas

Auganti paklausa ir populiarumas e-cigaretėmis

Bėgant metams, kai vis daugiau gamintojų sukūrė elektroninių cigarečių lazdeles ir kitas elektronines cigaretes, o didelės ir mažos įmonės pradėjo kurti kvapnius elektroninius skysčius, kad galėtų mėgautis elektroninių cigarečių vartotojais, žmonių, besimėgaujančių garinimu, skaičius išaugo.

Nuo 2012 m. elektroninių cigarečių vartotojų skaičius Jungtinėje Karalystėje išaugo nuo 700 000 iki maždaug 2,8 mln. Tai kiekvienais metais didėjantis skaičius, kurį daugiausia sudaro rūkaliai ir buvę rūkaliai.

JK netgi rengiamas didžiausias „vaping festivalis“ Europoje „VapeFest“, kuris vyksta nuo 2010 m. Čia garų mėgėjai ir gerbėjai susirenka vape, klausytis muzikos ir pirkti iš geriausių pardavėjų.

Kadangi visame pasaulyje yra didžiulis elektroninių cigarečių ir elektroninių skysčių gamintojų pasirinkimas ir didėjantis elektronines cigaretes naudojančių žmonių skaičius, garinimo ateitis atrodo šviesi.

Šaltinis: Vapouriz

Messenger ikona
0 krapšelio ikona
Jūsų krepšelis
Jūsų krepšelis tuščias
exit-icon

Gauk 10% nuolaidą savo pirmam apsipirkimui

Bei tapk lojalumo programos dalyviu

Registracija