Pirmam pirkimui 10% nuolaidos kodas!

Kaupiami HotSmoke lojalumo eurai!

Nemokamas pristatymas nuo 35€!

HotSmoke dovanos nuo 50€!

artbažolės garinimui

Žolelių garintuvo privalumai

Paskelbė:

hotsmoke

HOTSMOKE

Kokie yra žolelių vaporizerio privalumai?

Sausų žolelių garintuvai per pastaruosius kelerius metus populiarėja, nes vis daugiau žmonių mano, kad jie yra sveikesnė ir veiksmingesnė rūkymo alternatyva. Apžvelgsime kai kuriuos sausų žolelių naudojimo garintuvo pranašumus.

Štai 5 pagrindiniai žolelių garintuvo privalumai, į kuriuos turėtumėte atsižvelgti, kai galvojate apie keitimą.

• Lengviau ant plaučių
• Geresnis skonis ir aromatas
• Efektyvesnis žolelių naudojimas
• Leidžia labiau kontroliuoti dozavimą
• Diskretiškas ir patogus

Pritaikoma patirtis leidžia geriau kontroliuoti dozavimą

Sausų žolelių vaporizeriai siūlo pritaikytą patirtį. Tiesą sakant, jūs galite surengti du atskirus seansus, kurie jaučiasi visiškai skirtingai, iš to paties dubenėlio!
Įvairūs žolelių junginiai išgaruoja esant skirtingoms temperatūroms. Pavyzdžiui, garinant žemesnėje temperatūroje susidaro lengvesni garai. Poveikis gali būti energingas – puikiai tinka dienos metu. Įkaitinkite tą patį dubenį aukštesnėje temperatūroje ir pasiruoškite atsipalaiduoti. Taip pat galite reguliuoti temperatūrą, kad ji atitiktų skirtingas veisles, kad gautumėte visas savo mėgstamų žolelių galimybes.
Panašiai kaip prisitaikant prie pasiekiamų efektų diapazono, sausi žolelių garai leidžia geriau kontroliuoti dozavimą. Kadangi jūsų žolė nesudega iš karto, galite naudoti mažiau ir gauti panašių rezultatų. Kai deginate augalinę medžiagą, esant tikrai aukštai temperatūrai, veikliosios medžiagos išskiriamos vienu dūmų pliūpsniu. Tai gali būti intensyvu tiems, kurie ieško minimalesnio efekto.

Šios aukštesnės temperatūros taip pat sunaikina kai kurias veikliąsias medžiagas.

žolelių garintuvo privalumai

Diskretiškas ir patogus

Sauso žolelių vaporizer naudojimas taip pat yra diskretiškesnis ir patogesnis nei tradiciniai rūkymo būdai. Garintuvai gamina mažiau dūmų ir kvapo nei rūkymas, todėl juos lengviau naudoti viešai ar šalia kitų. Be to, daugelis garintuvų yra maži ir nešiojami, todėl galite juos pasiimti bet kur. Tai gali būti ypač naudinga tiems, kurie vaistažoles naudoja medicininiais tikslais ir turi jas vartoti visą dieną.
Tiesą sakant, nėra nieko daug lengviau, nei naudoti sausą žolelių garų. Tiesiog ištraukite jį iš kišenės, spustelėkite mygtuką, palaukite, kol kaitinimo elementas įkais, ir paspauskite jį iš kandiklio. Jei naudojate žemesnę temperatūrą, galite netgi baigti seansą viduryje ir užbaigti vėliau. Tai, kas liko, yra biologiškai skaidoma ir gali būti išmesta bet kur.
Geras būdas galvoti apie sausų žolelių garintuvą yra tarsi jūsų mobilusis telefonas. Tiesiog prijunkite jį, kad gerai įkrautumėte ir galėsite pradėti.
Kitas didelis pliusas yra tas, kad garus sunkiau pamatyti ir užuosti ir paprastai jie nėra aptinkami.
Jei trokštate patogumo, tada sausas žolelių vaporizeris yra puikus pasirinkimas.

Geresnis skonis ir aromatas

Jei norėtumėte patirti nepakartojamus pasirinktų žolelių skonius ir aromatus, garinimas kaip tik jums!
Dūmų skonis panašus į dūmą, o žolelių deginimas neabejotinai gali pakeisti jų skonį ir aromatą. Kita vertus, naudojant sausą žolelių garintuvą vaistažolės įkaista iki žemesnės temperatūros, todėl galėsite pajusti natūralų jų skonį.

Taip garinimas tampa malonesnis ir leidžia įvertinti skirtingų atmainų niuansus. Pasiruoškite gėlių, vaisinių, mėtinių ir žemiškų terpenų šėlsmui – tai tik keletas!
Tas pats pasakytina apie garų kvapą. Dūmai turi savitą kvapą, kuris plinta, išlieka ir prilimpa prie erdvių ir drabužių. Sausų žolelių garai kvepės kaip jūsų naudojamos žolelės, o ne tas išskirtinis, lengvai atpažįstamas kvapas, kuris apsuka galvą, kai rūkote. Garų kvapas toli gražu nėra toks platus. Paprastai jis praeina per 30 minučių uždaroje patalpoje ir beveik iškart lauke.

vaporizer žolelių privalumai

Efektyvesnis žolelių naudojimas (taip pat taupo pinigus)

Tai vartojimo būdas, kuris laikui bėgant tikrai sutaupys pinigų.
Skirtumas tarp rūkymo ir sausų žolelių vaporizerio naudojimo yra tas, kad rūkant sudeginama visa žolė, įskaitant dalis, kuriose gali nebūti aktyvių junginių. Tai gali sukelti žolelių švaistymą ir sumažėjusį potenciją. Kita vertus, garinant žolelės įkaista iki tokios temperatūros, kad išskiriami aktyvūs junginiai nesudeginant augalinės medžiagos. Tai reiškia, kad galite naudoti daug mažiau, kad pasiektumėte tuos pačius rezultatus.
Nors jums reikia pradinės investicijos, kad įsigytumėte sausų žolelių vaporizerį (tai gali būti nemažai, jei renkatės aukščiausios klasės modelį), pinigai, kuriuos sutaupysite kelyje, viršys tas išankstines išlaidas, ir tada kai kurie.

Tai lengviau jūsų plaučiams

Vienas iš svarbiausių sausų žolelių garintuvo privalumų yra tai, kad tai lengviau pakenks jūsų plaučiams.
Sausas žolelių garintuvas įkaitina žoleles iki tokios temperatūros, kuri išskiria aktyvius junginius nesudegindama augalinės medžiagos. Tai sumažina įkvepiamų kenksmingų medžiagų kiekį. Paprasčiau tariant, jūs neįkvėpate dūmų, susidarančių deginant pasirinktą žolelę.
Atsisakius dūmų įkvėpimo, į plaučius patenkančios šilumos kiekis negali būti sveikas. Nors nesame gydytojai, iš asmeninės patirties lengviau įkvėpti garus nei didelį seną dūmų debesį. Negana to, medikai, skiriantys vaistinių žolelių, rekomenduoja garinti. Tai geriau jūsų kvėpavimo takų sveikatai ir suteikia daug malonesnių įspūdžių.

Išvada

Apibendrinant galima pasakyti, kad sausų žolelių garintuvas turi daug pranašumų, palyginti su tradiciniais rūkymo būdais. Tai kokie yra žolelių garintuvo privalumai? Tai gali padėti pagerinti jūsų kvėpavimo takų sveikatą, pagerinti žolelių skonį ir aromatą bei leisti efektyviau naudoti žoleles. Be to, jis siūlo pritaikomą patirtį, yra diskretiškesnis ir patogesnis ir ilgainiui gali sutaupyti pinigų. Jei ieškote sveikesnio ir malonesnio žolelių naudojimo būdo, tikrai verta pagalvoti apie sausų žolelių garintuvą.

Šaltinis: Thevapestore

Messenger ikona
0 krapšelio ikona
Jūsų krepšelis
Jūsų krepšelis tuščias
exit-icon

Gauk 10% nuolaidą savo pirmam apsipirkimui

Bei tapk lojalumo programos dalyviu

Registracija