Pirmam pirkimui 10% nuolaidos kodas!

Kaupiami HotSmoke lojalumo eurai!

Nemokamas pristatymas nuo 35€!

HotSmoke dovanos nuo 50€!

garinimas-ar-kaitinamas tabakas

Kaitinamas tabakas ar garinimas?

Paskelbė:

hotsmoke

HOTSMOKE

Didėjantis rūkymo alternatyvų populiarumas

Mesti rūkyti nėra lengvas žygdarbis – jei taip būtų, rūkymas jau seniai būtų išnykęs, turint omenyje, kad jo niokojantis poveikis sveikatai yra gerai žinomas beveik visiems, kurie kada nors įgijo šį įprotį. Tačiau taip pat tiesa, kad mesti cigarečių dar niekada nebuvo taip paprasta, nes yra plačiai paplitusių cigarečių alternatyvų, kurios yra skanesnės, sveikesnės ir nekvepia beveik taip blogai kaip įprasti tabako gaminiai. Šandieną aptarsime dvi įprastų cigarečių alternatyvas: garinimą ir kaitinamą tabaką.

Iš visų būdų, kuriuos galite pasirinkti, norėdami padėti sau mesti rūkyti, du populiariausi yra garinimai ir šildomi tabako gaminiai. Taip yra daugiausia dėl to, kad jie neįtikėtinai gerai imituoja rūkymo procesą ir suteikia įvairių skonių variantų.

Bet ar vienas geresnis ar sveikesnis už kitą? Nors abi yra neabejotinai saugesnės už įprastas cigaretes, nėra visiškai aišku, kuri iš jų yra aiškus nugalėtojas. Skaitykite toliau, kad sužinotumėte, kaip garinamas ir šildomas tabakas prieštarauja vienas kitam.

Rūkymas buvo paplitęs įprotis šimtmečius ir, nepaisant žinomos rizikos, daugeliui žmonių sunku mesti rūkyti. Bėgant metams atsirado keletas cigarečių alternatyvų, pavyzdžiui, nikotino pleistrai, gumos ir pastilės. Tačiau nė vienas iš jų nebuvo toks populiarus kaip garinimas ir šildomas tabakas. Šios dvi rūkymo alternatyvos padarė revoliuciją rūkymo pramonėje, o jų populiarumas ir toliau auga.

kaitinamas tabakas

Tai kaitinamas tabakas ar garinimas? Kai reikia pasirinkti tarp kaitinamo tabako ir garinimo, nėra aiškaus laimėtojo. Abi galimybės yra mažiau kenksmingos nei tradicinės cigaretės, tačiau jos vis tiek kelia tam tikrą pavojų sveikatai. Galiausiai sprendimas priklausys nuo jūsų asmeninių pageidavimų ir aplinkybių. Jei norite dar labiau sumažinti riziką, susijusią su viena iš tradicinių cigarečių alternatyvų, apsvarstykite galimybę išbandyti NEAFS. Mūsų šildomose cigarečių lazdelėse nėra tabako, o naudojami aukščiausios kokybės arbatos lapai, pripildyti mažu nikotino kiekiu, kad suteiktų jums tą pasitenkinimo jausmą nepasikliaujant tabaku. Taip pat siūlome variantus be nikotino!

Tačiau verta paminėti, kad nei kaitinamas tabakas, nei garinimas nėra visiškai saugi rūkymo alternatyva. Jei ieškote būdų mesti rūkyti, yra keletas patikrintų metodų, tokių kaip pakaitinė nikotino terapija ir konsultacijos, kurie gali padėti mesti rūkyti visam laikui.

Kaitinamas tabakas

Šildomas tabakas yra rūkymo alternatyva, kuri neseniai išpopuliarėjo visame pasaulyje. Taip pat žinomi kaip termiškai nesudeginami tabako gaminiai (HNB), šie prietaisai veikia kaitindami tabaką jo nesudegindami. Procesas apima į cigaretę panašią pagaliuką įkišimą į prietaisą, kuris įkaitina tabaką iki maždaug 350 laipsnių Celsijaus. Rezultatas yra garai, kuriuos galite įkvėpti ir kurių skonis panašus į įprastų cigarečių skonį.

Be skonio ir aiškaus rūkymo poelgio, šildomas tabakas yra populiarus tarp rūkalių dėl panašaus ritualo, kurį jie atlieka vartodami šiuos produktus. Kiekvieną pagaliuką ar kasetę reikia išmesti į peleninę arba šiukšliadėžę, todėl perėjimas nuo cigarečių yra daug mažiau įpročių laužymo ir todėl lengviau klijuojamas.

garinimas

Šildomo tabako bei garinimo privalumai ir trūkumai

Kaitinamas tabakas ar garinimas? Abi šios įprastų cigarečių alternatyvos turi privalumų ir trūkumų.

Vienas iš pagrindinių kaitinamo tabako privalumų yra tai, kad jis išskiria mažiau dūmų nei tradicinės cigaretės. Tai reiškia, kad gamina mažiau kenksmingų cheminių medžiagų, tokių kaip derva ir anglies monoksidas. Be to, šie gaminiai mažiau sukelia gaisrą, nes jiems nereikia atviros liepsnos.

Tačiau vienas didžiausių kaitinamo tabako trūkumų yra tai, kad jis vis tiek kenkia jūsų sveikatai. Nors jis gamina mažiau nuodingų cheminių medžiagų nei tradicinės cigaretės, joje vis tiek yra kenksmingų medžiagų, tokių kaip nikotinas ir daugelis kitų tabako augale esančių cheminių medžiagų, kurios gali sukelti vėžį ir kitas sveikatos problemas.

Vienas iš būdų vis dar mėgautis šildomais produktais, visam laikui atsikratant tabako – išbandyti mūsų NEAFS arbatos lazdeles. Jie veikia lygiai taip pat, atėmus tabaką.

Kalbant apie garinimą, vienas iš pagrindinių garų privalumų yra tai, kad, priešingai nei tradicinės cigaretės, jis neskleidžia dūmų, o priklauso nuo garų. Tai reiškia, kad gamina mažiau kenksmingų cheminių medžiagų, tokių kaip derva ir anglies monoksidas. Be to, elektroninės cigaretės siūlo platų skonių asortimentą, todėl ši sveikesnė alternatyva yra patrauklesnė vartotojams.

Tačiau, kaip ir pašildytas tabakas, garinimas taip pat kelia tam tikrą pavojų sveikatai. Nors jis gamina mažiau nuodingų cheminių medžiagų nei tradicinės cigaretės, joje vis dar yra kenksmingų medžiagų, tokių kaip nikotinas ir kitos cheminės medžiagos, kurių bendras poveikis vis dar tiriamas.

Kaip veikia šildomi tabako gaminiai?

Šildomi tabako gaminiai veikia naudojant baterijomis maitinamą prietaisą, kuris aukštoje temperatūroje kaitina tabako lazdeles jų nesudegindamas. Dėl karščio iš tabako išsiskiria nikotinas ir kitos cheminės medžiagos aerozolio pavidalu. Kai vartotojas įkvepia šio aerozolio, jis patiria tą patį pojūtį, kaip rūkydamas tradicinę cigaretę.

elektronines cigaretes

Garinimas

Garinimas yra dar viena labai populiari rūkymo alternatyva, gyvuojanti daugiau nei dešimtmetį. Garinimas apima elektroninės cigaretės (e-cigaretės) naudojimą skysčiui, kuriame yra nikotino ir kitų cheminių medžiagų, pašildyti. Tada vartotojas įkvepia susidariusius garus.

Kaip veikia elektroninės cigaretės?

E-cigaretės veikia naudojant baterijomis maitinamą įrenginį, kuris šildo elektronines sultis, kad susidarytų garai. Skystyje paprastai yra nikotino, kvapiųjų medžiagų ir kitų cheminių medžiagų. Kai vartotojas įkvepia garus, jis jaučia pojūtį, labai panašų į tradicinės cigaretės rūkymą.

Apibendrinimas

Apibendrinant galima pasakyti, kad nors šildomas tabakas ir garavimas gali atrodyti saugesni už tradicines cigaretes, jie vis tiek kelia pavojų sveikatai. Prieš priimdami sprendimą, būtina atidžiai pasverti kiekvieno pasirinkimo privalumus ir trūkumus. Galiausiai geriausias pasirinkimas yra mesti rūkyti.

Šaltinis: Neafs

Messenger ikona
0 krapšelio ikona
Jūsų krepšelis
Jūsų krepšelis tuščias
exit-icon

Gauk 10% nuolaidą savo pirmam apsipirkimui

Bei tapk lojalumo programos dalyviu

Registracija