Pirmam pirkimui 10% nuolaidos kodas!

Kaupiami HotSmoke lojalumo eurai!

Nemokamas pristatymas nuo 35€!

HotSmoke dovanos nuo 50€!

rūkymo atkrytis

Rūkalių Atkritimas

Paskelbė:

hotsmoke

HOTSMOKE

Prakeiksmas visam gyvenimui?

Jūs nenorėjote, kad taip atsitiktų, bet akimirka ir pagalvojimas apie nikotiną tiesiog įveikė jus. Paskutines kelias dienas, savaites ar mėnesius jūs gana didžiavotės savimi, kad atsikratėte tokio bjauraus įpročio ir susilaikėte. Tačiau dažnu atveju įvyksta rūkalių atkritimas.

Pelnytai didžiuojuosi , nes mesti rūkyti nėra menkas žygdarbis.

Rūkalių atkritimas? Kas tai? Bet tada netikėtai jus užklupo nenugalimas dūmų tėkmė ir akimirksniu nė negalvojęs, staiga atsitiesėte ranką į cigaretę. Neleidote sau laiko apie tai pagalvoti, nes jei taip būtumėte, iškart būtumėte priėję prie paprastos išvados: tai siaubinga idėja. Vadinamas rūkalių atkritimas yra dažnas dalykas, žmonių gyvenimuose, kurie nori visam gyvenimui mesti rūkyti, tai galime pavadinti viso proceso dalimi.

Yra šimtai skirtingų scenarijų, kurie yra stereotipiniai rūkalių atkritimas atveju. Puiki taurė vyno arba po valgymo troškimas. Vairuojant automobilį ar geriant kavą. Galimi rūkalių atkritimas, pirmtakai yra visur, skatinami streso, nerimo ar tiesiog silpno momento.

Jeigu atpažįsti save ir priskiri save prie sąvokos ,,rūkalių atkritimas” perskaityk straipsnį iki galo. Šiame trumpame tinklaraščio įraše paaiškinsime, ką daryti, jei vėl rūkote.

Geros naujienos yra tai, kad tai dar ne pasaulio pabaiga. Daugeliui rūkančiųjų vadinamas rūkalių atkritimas yra beveik neišvengiamas, todėl per daug nemuškite savęs. Tai turėjo įvykti tam tikru momentu.

Svarbu sugrįžti į nerūkymo vagoną ir likti jame visam laikui, todėl pažiūrėkime, kaip tai padaryti: ką daryti, jei rūkymas atsinaujins ir kaip ateityje išvengti rūkymo atkryčio.

rūkalių atkritimas

Rūkalių atkritimas – ką daryti?

Prieš imdamiesi įvarių priemonių, strategijų ar patarimų, turime įsitikinti, kad jūsų protas yra tinkamoje vietoje. Yra pasiruošęs susidoroti su rūkalių atkritimas. Tuo turime omenyje išlikimą pozityvus.

Rimtai, klaidų dažnai nutinka ankstyvose metimo rūkyti stadijose. Jei pastebėjote, kad kvėpuojate ar net visiškai rūkote, tai nereiškia, kad jūsų pastangos yra bergždžios. Prisiminkite, kad mesti rūkyti misija yra jūsų žinioje, ir jūs visada galite pradėti iš naujo! Tai dažnai vadinama rūkalių atkritimas.

Jūs nesprendžiate šio iššūkio vienas. Kiekvienais metais didelis procentas rūkančiųjų išreiškia norą mesti rūkyti. Per šiuos dvylika mėnesių daugybė žmonių bando mesti rūkyti naudodami įvairius metodus, tokius kaip klinikinis gydymas, konsultavimas, nikotino pakaitalai ir alternatyvūs metodai. Tačiau rūkalių atkritimas galiausiai vis tiek įvyksta?

Nedidelė nesėkmė gali priversti jus jaustis prislėgtam, kaltam ir net beviltiškam. Tačiau šie jausmai neturėtų trukdyti jūsų pažangai. Rūkalių atkritimas yra tik laikina nesėkmė – visada galima pradėti iš naujo. Taigi susidurkite su bet kokiais raginimais prisimindami sveikatos pranašumus, dėl kurių kovojate, o ne tik trumpalaikę pagundą „dar vieną cigaretę“. Kitaip tariant, reikia susitvarkyti savo mintis galvoje.

Kai jūsų mąstymas yra tvirtai pakoreguotas ir pasiruošęs „grįžti į kelią“, pirmiausia turime išsiaiškinti, kas sukelia rūkalių atkritimas: tuos įkyrius rūkymo veiksnius.

Venkite ,,trigerių”

Rūkalių atkritimas – Netikėtas potraukis gali lengvai mesti veržliaraktį jūsų metimo darbuose. Šių veiksnių atpažinimas, supratimas ir vengimas bus didžiulis žingsnis siekiant išlaikyti jūsų ryžtą toliau nerūkyti.

Taigi, prieš tęsdami savo misiją susilaikyti, turite visiškai suprasti, kas tai yra. Kai kurie iš dažniausiai pasitaikančių trigerių yra:

-Bendravimas su rūkančiaisiais, ypač ramioje aplinkoje
-Alkoholio gėrimas
-Per didelis pasitikėjimas savo gebėjimu atsispirti cigaretėms
-Izoliacija nuo palaikančių draugų, šeimos ar grupių
-Tinkamo poilsio trūkumas
-Dažnos stresinės situacijos
-Jaučiatės nukentėję, o tai gali sukelti pyktį ir savęs gailestį
-Priimti neigiamą požiūrį į gyvenimą
Nustačius rūkymą sukeliančius veiksnius ir jų išvengus, jūsų šansai visam laikui mesti rūkyti padidės dešimteriopai, ir nors gali būti neįmanoma išvengti visų provokuojančių veiksnių, pasiruošimas jiems gali pagerinti jūsų galimybes likti nepaėmus cigaretės. Būti iš anksto įspėtam reiškia būti apsiginklavusiam, kaip sakoma.

Stresas yra ypač stiprus veiksnys, nors ir gana suvaldomas. Veiksmingų streso malšinimo metodų taikymas gali pagerinti jūsų pastangas, o tokia veikla kaip mankšta, ramūs pasivaikščiojimai, mėgavimasis šilta vonia ar meditacija taip pat yra naudingi streso mažinimui. Tai sumažina rūkalių atkritimas.

Palaikymo tinklai yra nepaprastai svarbūs, ypač kai susiduriama su nesėkmėmis. Bet kuriuo atveju – su patikimu palaikymo tinklu ar be jo – turite išlikti optimistiški ir atkaklūs, o ne atgrasyti nuo nesėkmių.

Ką daryti jeigu vėl rūkote?

Rūkymo atkryčio patyrimas nebūtinai reiškia jūsų pastangų mesti rūkyti pabaigą. Bet ką daryti, jei rūkymas vėl pradedamas veiksmingiau? Pažvelkime į keletą idėjų, padėsiančių susigrąžinti kontrolę ir išvengti paslydimų ateityje.

Susisiekite su savo pasitraukimo priežastimis: Prisiminkite, kodėl nusprendėte mesti rūkyti. Prisimindami naudą sveikatai ir asmeninius motyvus, galite iš naujo įžiebti jūsų įsipareigojimą.

Užsiimk fizine veikla: Pratimai gali atitraukti jus nuo potraukio ir sumažinti stresą. Tokia veikla kaip bėgimas, joga ar net greitas pasivaikščiojimas gali padėti išvalyti protą ir sustiprinti ryžtą.

Praktikuokite sąmoningumą ir meditaciją: Sąmoningumas ir meditacija gali pagerinti jūsų supratimą ir potraukio kontrolę, padėti sutelkti dėmesį nuo rūkymo ir sumažinti rūkalių atkritimas.

Kreipkitės pagalbos: Nedvejodami kreipkitės pagalbos į draugus, šeimos narius ar paramos grupes. Pasidalijus savo sunkumus jas lengviau valdyti ir priminti, kad nesate vienas. Rūkalių atkritimas yra dažnai pasitaikantis.

Galiausiai, žodis apie mąstymą į priekį. Be psichinės tvirtybės, jums taip pat reikia tinkamo plano. Kaip minėta, pradėkite suprasdami savo rūkymo priežastis ir aktyviai stengdamiesi jų išvengti. Susikurkite planą, kad išvengtumėte provokuojančių veiksnių ir išvengtumėte pagundos.

Mes galime padėti

Susidūrėte su nenumaldomu noru vėl rūkyti? Jus ištiko rūkalių atkritimas? Yra alternatyvus sprendimas, kaip paneigti visišką neviltį mesti rūkyti…

Galite pasinaudoti nuostabiu produktu, kuris leidžia rūkyti nerūkant .

Kaitinančios lazdelės be nikotino yra sudėtingas, arbatos pagrindu pagamintas, nerūkantis sprendimas, kuris imituoja rūkymo patirtį, bet yra sveikesnis, švaresnis ir prieinamesnis. Naudodami neafs, heccig, ccobato lazdeles mėgaujatės visais rūkymo patogumais, pavyzdžiui, ritualu iš rankų į burną ir nikotinu, atėmus dervą, dūmus ir kvapą, atsirandantį su tradicinėmis cigaretėmis.
Jei ieškote alternatyvos rūkymui, kuri leistų jums valdyti savo potraukį mažiau kenksmingu būdu, šios lazdelės galėtų būti jūsų atsakymas. Mūsų populiari arbatos pagrindu pagaminta alternatyva ne tik atkartoja rūkymo veiksmą, bet ir leidžia palaipsniui sumažinti nikotino suvartojimą naudojant mūsų nikotino ir nenikotino lazdeles. Tai gali sumažinti ir rūkalių atkritimas.

Domina sveikesnis gyvenimo būdas, neatsisakant rūkymo jausmo? Išbandykite kaitinančias lazdeles ir ženkite milžinišką žingsnį, kad taptumėte buvusiu rūkaliumi. Peržiūrėkite mūsų pradedančiųjų rinkinius ir prisijunkite prie kitų, kurie sėkmingai atsisakė tradicinio rūkymo. Jums pavyks išvengti rūkalių atkritimas.

Svarbiausia nepasiduoti

Nesvarbu, ar tai pirmą, ar šimtą kartą, kai susiduriate su rūkalių atkritimas, nenutraukite pastangų mesti rūkyti. Būkite užsispyrę! Daugeliui žmonių pavyksta išvengti rūkymo atkryčio iš pirmų kartų metimo, o daugeliui vis tiek pavyksta tik po kelių bandymų. Tai padeda kiekvieną incidentą traktuoti kaip pamoką, kaupti išmintį, kuri gali padėti jūsų būsimoms pastangoms.

Šaltinis: NEAFS

Messenger ikona
0 krapšelio ikona
Jūsų krepšelis
Jūsų krepšelis tuščias
exit-icon

HotSmoke Naujienos

exit-icon