Pirmam pirkimui 10% nuolaidos kodas!

Kaupiami HotSmoke lojalumo eurai!

Nemokamas pristatymas nuo 35€!

HotSmoke dovanos nuo 50€!

arbatos lapai

Ar galite rūkyti arbatą kaip alternatyvą tabakui?

Paskelbė:

hotsmoke

HOTSMOKE

Pastaraisiais metais daugelis žmonių ieško alternatyvų rūkomam tabakui dėl sveikatos ar tiesiog norėdami išbandyti ką nors naujo. Viena tokių dėmesio sulaukusi alternatyva – arbatos lapų rūkymas. Galbūt tai skamba ne itin patraukliai, bet kai kurie žmonės prisiekia, kad tai yra veiksmingas būdas mesti tabaką ir sutaupyti pinigų visoms cigarečių pakuotėms.

Bet ar tikrai galite rūkyti arbatą kaip alternatyvą tabakui? Šiame straipsnyje mes išnagrinėsime arbatos lapų rūkymo istoriją ir pamatysime, kaip tai palyginama su rūkomuoju tabaku.

Arbatos rūkymo istorija

Ar galite rūkyti arbatą kaip alternatyvą tabakui? Rūkymas turi ilgą istoriją, siekiančią tūkstančius metų įvairiose pasaulio kultūrose. Senovės Kinijoje arbatos lapai kartais buvo rūkomi kaip vaistas, tikint, kad dūmai gali padėti palengvinti tam tikrus kvėpavimo takų negalavimus.

Panašiai buvo žinoma, kad indėnų gentys rūko įvairius vaistažolių mišinius, įskaitant arbatos lapus, tiek medicininiais, tiek apeiginiais tikslais.

Pastaruoju metu arbatos rūkymas išpopuliarėjo kaip pramoginė veikla, kai kurie žmonės eksperimentuoja su įvairių rūšių arbatos lapais, kad sukurtų unikalų skonį ir patirtį. Šis susidomėjimo atgimimas gali būti siejamas su didėjančiu supratimu apie galimą pavojų sveikatai, susijusį su tabako rūkymu, ir noru rasti alternatyvą, kurios rizika būtų mažesnė.

arbatos rukymas alternatyva tabakui

Arbatos rūkymas prieš rūkomąjį tabaką

Ar galite rūkyti arbatą kaip alternatyvą tabakui? Rūkomą arbatą su rūkomuoju tabaku, reikia atsižvelgti į keletą pagrindinių skirtumų. Visų pirma, arbatos lapuose nėra nikotino – priklausomybę sukeliančios medžiagos, esančios tabake.

Tai reiškia, kad arbatos rūkymas nesukelia tokios pat priklausomybės rizikos kaip rūkant tabaką. Be to, arbatos lapai nėra apdorojami tomis pačiomis kenksmingomis cheminėmis medžiagomis, kurios dažnai randamos komerciniuose tabako gaminiuose, todėl jie gali būti mažiau toksiški.

Tačiau svarbu pažymėti, kad bet kokios medžiagos, įskaitant arbatos lapus, rūkymas vis tiek gali kelti pavojų sveikatai. Įkvepiant dūmus, neatsižvelgiant į jų šaltinį, plaučiai veikia potencialiai kenksmingomis medžiagomis, tokiomis kaip derva ir anglies monoksidas. Nors rizika, susijusi su arbatos rūkymu, gali būti mažesnė nei su rūkomuoju tabaku, jos nereikėtų visiškai ignoruoti.

Pagal skonį ir patirtį rūkymas arbata gali būti unikali ir maloni alternatyva tabakui. Įvairių rūšių arbatos lapai gali išgauti įvairiausius skonius – nuo ​​žemiško ir tvirto juodosios arbatos skonio iki subtilių ir gėlių natų žaliosios arbatos.

Kai kurie žmonės netgi maišo arbatos lapus su kitomis žolelėmis ir prieskoniais, kad sukurtų savo pasirinktinius rūkymo mišinius.

Kaip žmonės rūko arbatos lapus?

Yra daugybė būdų, kuriais žmonės rūko arbatą, kad galėtų atsisakyti tabako. Dažniausiai tai apima lapų džiovinimą ir trupėjimą, susukimą į cigaretę ir uždegimą. Tai tikrai viskas.

Kaip matote, tai mažai kuo skiriasi nuo įprasto rūkymo, vienintelis skirtumas yra pagrindinis ingredientas. Rūkant arbatą susidaro daug tų pačių kancerogenų, kaip ir rūkant tabaką, ir vienintelė reali nauda, ​​kurią galite gauti, yra atpratimas nuo nikotino. Laimei, yra keletas kitų alternatyvų, kurios gali suteikti jums tą patį išsipūtimą, neapsinuodijant bjauriais daiktais, kurių yra degiosiose cigaretėse.

alternatyva rūkomam tabakui

NEAFS: alternatyva be dūmų

Žinoma, galite rūkyti arbatos lapus, kad atpratintumėte nuo cigarečių, tačiau ilgainiui tai vis tiek jums kenkia ir išlaiko daug neigiamų aspektų, susijusių su įprastu rūkymu.

Dūmai vis dar smirda ir nors tai kardinaliai kitoks kvapas, aplink jus esantiems nerūkantiems, švelniai tariant, nėra malonus.

Derinkite tai su tuo, kad po kiekvienos arbatos cigaretės ant pirštų ir drabužių smarvė dar ilgai išliks, jau nekalbant apie dėmes, kurias ji gali palikti ant jūsų dantų, ir tai neatrodo kaip geriausia tabako alternatyva, ar ne ?

Egzistuoja įvairūs arbatos naudojimo būdai, kaip pakeisti įprotį pūstis nuo cigarečių į ką nors mažiau dvokiančio. NEAFS naudojame aukščiausios kokybės arbatos lapus ir naujausią kaitinamo tabako technologiją, kad suteiktume jums tokią rūkymo patirtį, kurios nusipelnė jūsų plaučiai.

Mūsų cigarečių lazdelės yra įvairių skonių, įskaitant tradicinį tabaką, kavą ar net mojito! Kvapas yra nepalyginamai mažiau įkyrus nei degių arbatos cigarečių, ir jums nereikės jaudintis dėl pasyvaus rūkymo, kuris paveiks jūsų draugus ir šeimą. Pasinaudokite mūsų NEAFS Deluxe Bundle pasiūlymais, kad gautumėte TEO įrenginį ir pradinį rinkinį su pasirinktais skoniais!

Apibendrinimas

Taigi, ar galite rūkyti arbatą kaip alternatyvą tabakui? Atsakymas yra taip, bet su tam tikromis išlygomis. Nors arbatos lapų rūkymas gali būti mažiau kenksminga ir nesukelianti priklausomybės tabako alternatyva, tai nekelia pavojaus sveikatai. Bet kokio tipo dūmų įkvėpimas gali pakenkti plaučiams, todėl svarbu rūkyti arbatą atsargiai ir saikingai.

Be to, tiems, kurie nori ieškoti naujų ir unikalių rūkymo potyrių, arbatos lapai gali būti skanus ir malonus pasirinkimas. Eksperimentuodami su įvairiomis arbatos rūšimis ir paruošimo būdais galite sukurti individualų rūkymo patirtį, atitinkančią jūsų skonį ir pageidavimus. Tiesiog nepamirškite visada teikti pirmenybę savo sveikatai ir gerovei ir pasikonsultuokite su sveikatos priežiūros specialistu, jei nerimaujate dėl galimos rizikos, susijusios su arbatos lapų rūkymu.

Šaltinis: Neafs

Messenger ikona
0 krapšelio ikona
Jūsų krepšelis
Jūsų krepšelis tuščias
exit-icon

Gauk 10% nuolaidą savo pirmam apsipirkimui

Bei tapk lojalumo programos dalyviu

Registracija