Pirmam pirkimui 10% nuolaidos kodas!

Kaupiami HotSmoke lojalumo eurai!

Nemokamas pristatymas nuo 35€!

HotSmoke dovanos nuo 50€!

kaip-panaikinti-bloga-kvapa-hotsmoke.lt

Kaip panaikinti tabako kvapą

Paskelbė:

hotsmoke

HOTSMOKE

Nemalonūs šalutiniai poveikiai

Yra daugybė labai gerų priežasčių, kodėl rūkyti cigaretes yra gana siaubinga mintis, tačiau, tiesą sakant, dauguma rūkančiųjų tas priežastis jau puikiai žino ir jų nereikia priminti. Tabakas ir jo rūkymas yra neįtikėtinai sunki priklausomybė, kurią iš tikrųjų gana sunku atsikratyti be tam tikro pakeitimo. Dėl šios priežasties tos labai geros priežastys dažnai ignoruojamos, vengiamos ir rūkantiems užmirštamos.

Milijonai rūkančiųjų visame pasaulyje puikiai supranta, koks mirtinas ir beprasmis yra rūkymas – nuo lėtinės obstrukcinės plaučių ligos iki koronarinės širdies ligos ir daugybės vėžio formų, tačiau ir toliau atmeta pavojų ir tęsia mirtiną įprotį rūkyti tabaką. beveik taip, lyg jie visiškai nesuvoktų rizikos.

Galėtume išvardyti visą eilę siaubingų ligų, priskiriamų cigarečių rūkymui, bet iš tikrųjų nėra daug prasmės. Visiems žinomos bėdos ir ligos, susijusios su įvairiais tabako rūkymo įpročiais, kurių dauguma yra tikrai gana nemalonūs ir pavojingi gyvybei.

Yra ir kitų cigarečių rūkymo aspektų, kurie, nors ir nekelia grėsmės gyvybei, rūkalius veikia siaubingai neigiamai. Nejaučiame malonumo tai sakydami, bet kvapas, susijęs su cigarečių dūmais, gali būti gana atgrasus, kaip ir siaubingai dėmėti dantys ir – būkime atviri – gana baisus kvapas!

Tačiau yra vienas specifinis rūkymo šalutinis poveikis, kuris nežino jokių ribų, nes tai yra baisi ir aiškiai bjauri išvaizda. Tai, kas atrodo taip baisiai, net labiausiai prižiūrimi ir patrauklūs rūkaliai dėl šio konkretaus rūkymo šalutinio produkto atrodo negražiai ir galbūt net šiek tiek groteskiškai.

Tikriausiai jau atspėjote, apie ką kalbame, bet tiems, kurie to dar nesuprato, kalbame apie baisius, negražius, visiškai menkaverčius reiškinius – geltonai išteptus pirštus. Kitaip tariant, nikotino dėmės. Kyla klausimas kaip panaikinti tabako kvapą?

Pirmiausia išsiaiškinkime kas sukelia geltonas dėmes? Per daug nesupaprastinant dalykų, kaip tikriausiai jau žinote, siaubingos geltonos dėmės ant pirštų atsiranda tiesiogiai dėl tabako dėmių laikant cigaretę. Jūsų pirštai yra pirmasis tabako dūmų ir vėlesnių nikotino dėmių taškas, prieš pasiekiant burną, gerklę ir plaučius, o po to juose atsiskleidžia daugybė nuodingų cheminių medžiagų. Jūsų pirštai pirmiausia „nukenčia“ nuo su dūmais susijusių tabako dėmių.

Vienintelis skirtumas tarp jūsų pirštų ir plaučių yra tas, kad pirmasis dažniausiai yra tik groteskiškas žvilgsnis, o pastarųjų pažeidimai gali būti mirtini.

kaip-panaikinti-nikotino-demes

Sprendimo būdai

Kaip panaikinti tabako kvapą? Esmė ta, kad norime, kad jūs nevartotumėte tabako, ir niekada per visą istoriją nebuvo paprastesnio meto mesti rūkyti, nes šiuo metu naudojami neįtikėtini prietaisai, tokie kaip mūsų garsioji tabako alternatyva, tabaką naikinantys ,,heat not burn” prietaisai, buvusių rūkalių visame pasaulyje, kad padėtų mesti priklausomybę nuo tabako.

Tačiau kol kas pakalbėkime apie pagrindinę priežastį, kodėl skaitote šį tinklaraščio įrašą – baisią geltoną dervą ir tai, kaip pašalinti nikotino dėmes arba geltonas cigarečių dėmes nuo savęs. Nepaisant to, kad jį taip sunku pakeisti, turime keletą protingų patarimų ir gudrybių, padėsiančių pašalinti geltonas cigarečių dėmes ant pirštų, todėl pereikime prie to.

Tačiau pirmiausia greitai pažvelkite į jums reikalingus „ingredientus“. Akivaizdu, kad jums jų visų neprireiks, nes bet kuris metodas turėtų padėti pašalinti net pačias baisiausias dėmes, tačiau kuo daugiau jų turėsite, tuo didesnė tikimybė pašalinti tabako dėmes.

Ko Jums prireiks

-obuolių sidro actas
-Šviežios citrinos sultys (pusė citrinos ideali)
-Balinanti dantų pasta
-Vandenilio peroksidas
-Nagų šepetėlis arba šiurkšti kempinė / audinys
-Šiltas vanduo

Čia pateikiamas veiksmingiausių geltonų cigarečių dėmių (arba nikotino dėmių) šalinimo būdų, naudojant aukščiau paminėtus ingredientus, sąrašas.

Obuolių sidro actas (ACV)

Manoma, kad ACV, kaip mėgstamas natūralus daugelio negalavimų gydymo būdas, turi antibakterinių ir priešuždegiminių savybių, kurios, be kita ko, gali padėti pagerinti odos sveikatą – ACV puikiai tinka virškinimo sveikatai, kraujospūdžiui ir daugeliui kitų. negalavimų. Kol kas tiesiog laikykimės prie geltonų pirštų.

Norėdami pradėti šalinti nikotino dėmes nuo pirštų galiukų, suvilgykite vatos gumulėlį arba rankšluostį ACV. Suteptas pirštų galiukų vietas švelniai patrinkite medvilniniu tamponu arba švariu, drėgnu skudurėliu. Acto rūgštingumas padės ištirpinti ir pašalinti nikotino dėmes nuo jūsų geltonos odos.
Užtepę ACV palikite ant pirštų dešimt–penkiolika minučių. Taip actas turės pakankamai laiko „atakuoti“ nikotino dėmes ir prasiskverbti per odą.
Nuplaukite rankas šiltu vandeniu, kad pašalintumėte actą nuo odos. Jei įmanoma, naudokite šiltą vandenį, kad atidarytumėte poras ir pašalintumėte gilesnius nikotino pėdsakus. Tada nusausinkite rankas švariu rankšluosčiu.

sprendimo budai naikinti tabako kvapa


Jei reikia, pakartokite procesą, kol pašalinsite nikotino dėmes. Norint pasiekti norimų rezultatų, gali tekti pakartoti procedūrą kelis kartus. Priklausomai nuo nikotino dėmių sunkumo, geltonoms cigarečių dėmėms visiškai pašalinti gali prireikti kelių dienų ar net savaitės.
Svarbu pažymėti, kad nors ACV paprastai laikomas saugiu vietiniam vartojimui, kai kuriems žmonėms jis gali sukelti odos dirginimą arba alergines reakcijas. Jei jaučiate diskomfortą ar dirginimą, nedelsdami nustokite naudoti ACV ir kruopščiai nuplaukite rankas vandeniu.

Citrinos sultys

Kaip panaikinti tabako kvapą bei dėmes ?Citrinose yra citrinos rūgšties – natūralaus baliklio, kuris padeda ištirpinti nikotino dėmes ir pašalinti geltonas cigarečių dėmes nuo odos. Sultyse esanti rūgštis prasiskverbia į odą, kai trinate pirštus, ištirpindama nikotino žymes.

Citriną perpjaukite pusiau ir išspauskite sultis į nedidelį indą; Pamirkę sultyse pirštų galiukais arba vatos tamponu patepkite geltonai dėmėtas vietas sultimis.
Būtinai bent 5–10 minučių švelniai patrinkite visas dėmėtas pirštų vietas citrinos sultimis. Kuo ilgiau, tuo geriau, bet 10 minučių turėtų būti gerai.


Jei reikia, atlikite procedūrą dar kartą, kad atsikratytumėte visų nikotino pėdsakų. Priklausomai nuo to, ar dėmės yra blogos, gali prireikti daug aplikacijų, kad būtų visiškai pašalintos geltonos cigarečių dėmės, todėl gali tekti palaukti gerą valandą ar dvi, kad būtų pašalintos tvirtesnės dėmės.
Nuolat naudokite citrinos sultis, kol pirštuose nebeliks nikotino, o oda atrodys geriau, kad pasiektumėte optimalius rezultatus.


Citrinų sultys gali būti naudingos ne visiems, ypač turintiems jautrią odą, bet didžiajai daugumai žmonių čia bus gerai. Citrinų sultys niekada neturėtų sukelti skausmo ar dirginimo, todėl nustokite naudoti vieną kartą ir, jei taip atsitiktų, nusiplaukite rankas vandeniu – tačiau mažai tikėtina.

Balinanti dantų pasta

Balinamosios dantų pastos naudojimas gali būti paprastas ir efektyvus būdas pašalinti nikotino dėmes, jei jų turite namuose.

Pasirinkite dantų pastą, kurioje yra soda, kuri yra natūrali balinimo priemonė. Norėdami apdoroti dėmėtas pirštų dalis, patepkite juos šiek tiek dantų pastos ir įsitikinkite, kad pašalinsite visas dėmes.
Tada, naudodami dantų šepetėlį su minkštais šereliais, švelniai įmasažuokite dantų pastą į pirštus. Praleiskite bent dvi ar tris minutes, sutelkdami dėmesį į dėmėtas vietas, judėdami ratu. Šiltas vanduo padeda atverti poras ir atsikratyti nikotino pėdsakų, todėl juos lengviau pašalinti – todėl įsitikinkite, kad vanduo yra gražus ir šiltas.

dantu pasta naikina nikotino demes


Po valymo nusiplaukite rankas (vėl šiltu vandeniu), kad pašalintumėte visą dantų pastą.
Priklausomai nuo to, kaip blogos dėmės, norint visiškai pašalinti bjaurų geltoną atspalvį, gali prireikti daug aplikacijų – kaip ir naudojant kitus ingredientus ir aukščiau nurodytus veiksmus, norint gauti rezultatą, gali tekti pakartoti kelis kartus.

Alternatyvos

Nenurodykite akivaizdžių dalykų, tačiau vienas patikimas būdas išvengti nikotino dėmių ir bendrų tabako dėmių yra nerūkyti! Patikėkite mumis, kai sakome, kad visiškai suprantame, kaip sunku mesti rūkyti. Mesti rūkyti nėra lengvas žygdarbis, tačiau tai bus vienas vertingiausių dalykų, kuriuos kada nors padarysite – ir ne tik pašalinti geltonas cigarečių dėmes!

Pagalvokite apie tai taip: jūsų kūnas tiek daug daro už jus ir tiek mažai prašo mainais. Mažiausia, ką galite padaryti, tai išlaisvinti jį nuo tų bjaurių chemikalų, kurių, beje, kiekviename cigarečių dūme yra 7000. Pagalvokite apie šį skaičių ir tai, ką jis daro jūsų kūnui, kai pripildote plaučius dūmais ir (galimai) su tabaku susijusiomis ligomis. Neskamba gerai, ar ne?

Be to, tikrai niekada nebuvo lengviau sustoti. Keičiasi požiūris į rūkymą, o šiomis dienomis daugybei žmonių metant rūkyti, pasaulinė tabako epidemija traukiasi.

Blogo skonio gumos kramtymo laikai praėjo; kurių pagrindinis ingredientas yra arbatos lapai ir nėra kenksmingo tabako pėdsakų, mūsų kaitinamos lazdelės yra tikrai malonus pakaitalas. Sąžiningai, pabandykite ir liksite maloniai nustebinti – visi visada!

Šaltinis: NEAFS

Messenger ikona
0 krapšelio ikona
Jūsų krepšelis
Jūsų krepšelis tuščias
exit-icon

Gauk 10% nuolaidą savo pirmam apsipirkimui

Bei tapk lojalumo programos dalyviu

Registracija