Pirmam pirkimui 10% nuolaidos kodas!

Kaupiami HotSmoke lojalumo eurai!

Nemokamas pristatymas nuo 35€!

HotSmoke dovanos nuo 50€!

HNB prieziura

Heat Not Burn Sistemų Priežiūra

Paskelbė:

hotsmoke

HOTSMOKE

ĮŽANGA

Jei atvykote čia ieškodami informacijos, kaip išvalyti šildomą tabako prietaisą, tikriausiai jau atradote šių gyvenimą keičiančių prietaisų teikiamus džiaugsmus. Nepristatinėsime ilgo pristatymo, kas jie yra ar kaip jie veikia – jūs jau žinote. Tačiau šiandienos straipsnio tema yra apie Heat not burn sistemų priežiūra ir valymą.

Taip pat žinosite, kad tabaku šildomi gaminiai (arba sutrumpintai -HNB) veikia tik tada, kai yra švarūs. Netgi mūsų pačių NEAFS, kuri veikia kaitinama celiuliozės arbatos mišiniu , o ne tabako lapais, retkarčiais reikia atlikti TLC. Ir tai reiškia ką nors kita, o ne paviršutinišką ,,dulkių” nuvalymą. Turime omenyje tinkamą valymą.

SVARBU NUOLATINĖ PRIEŽIŪRA

Šiame trumpame tinklaraščio įraše parodysime du dalykus. Pirmiausia pateiksime pagrindinį standartinio, bendrinio, kaitinamo tabako gaminio valymo aprašymą. Po to aptarsime, kaip išvalyti tam tikrus, mūsų parduodamus heat not burn sistemų brandus HNB.

Prieš atlikdami sistemų išvalymą, reikia pasiruošti keletą įrankių. Norint sistemų valymą atlikti idealiai, Jums reikės vatos tamponėlio, ausų krapštukų arba specialiai paruoštų heat nor burn sistemų priežiūra skirtų lazdelių. Taip pat Jums reikės ir alkoholio bei švaraus audinio. Taip pat būtų naudinta heat not burn sistemų priežiūra atlikti ant lygaus ir kieto paviršiaus.

Ar valymo įrankiai jau paruošti? Tuomet keliaukime toliau.

heat not burn sistemų priežiūra

ŽINGSNIS PO ŽINGSNO SISTEMŲ IŠVALYMAS

Štai pateikiame septynių žingsnių heat not burn sistemų priežiūra:

1. Išjunkite įrenginį: Prieš pradėdami valymo procesą, visada įsitikinkite, kad įrenginys yra išjungtas ir visiškai atvėsęs. Tai skirta jūsų saugumui ir įrenginio komponentų apsaugai.
2.Įrenginio išardymas: jei įmanoma, atsargiai išardykite įkaitintą tabako gaminį. Nuimkite kandiklį, šildymo kamerą ir visus kitus nuimamus komponentus pagal gamintojo instrukcijas.
3.Pašalinkite šiukšles: naudokite sausą vatos tamponą arba minkštų šerių šepetį, kad švelniai pašalintumėte bet kokius tabako likučius ar šiukšles iš šildymo kameros ir kitų prietaiso dalių. Vėlgi, būkite švelnūs , kad nepažeistumėte kaitinimo elementų. Keliaukime toliau heat not burn sistemų priežiūra.
4.Valymas vatos pumpurais: pamerkite naują vatos pagaliuką arba valymo pagaliuką į izopropilo alkoholį. Išspauskite alkoholio perteklių, kad išvengtumėte lašėjimo. Atsargiai išvalykite kameros vidų, sutelkdami dėmesį į visas vietas, kuriose yra susikaupusių likučių. Nepersotinkite prietaiso!
5.Nuvalykite komponentus: naudokite švarią, alkoholiu sudrėkintą šluostę, kad nuvalytumėte išorines įrenginio dalis ir visus neelektrinius komponentus. Elektros jungtims naudokite sausą skudurėlį arba vatos tamponą, kad pašalintumėte dulkes ir susikaupusias medžiagas.
6.Džiovinimas oru: leiskite visoms dalims visiškai išdžiūti ant švaraus, lygaus paviršiaus. Prieš sumontuodami prietaisą įsitikinkite, kad visas alkoholis išgaravo, kad išvengtumėte užsidegimo pavojaus.
Įrenginio surinkimas: kai visi komponentai išdžius, surinkite įrenginį pagal gamintojo instrukcijas. Įsitikinkite, kad visos dalys yra saugios ir tinkamai suderintos. Heat not burn sistemų priežiūra.
7.Atlikite patikrinimą: įjunkite įrenginį, kad įsitikintumėte, jog jis tinkamai įkaista ir veikia sklandžiai. Jei pastebėjote netaisyklingą veikimą, dar kartą patikrinkite, ar visos dalys yra švarios ir tinkamai sumontuotos.

DUK

Kaip veikia šildomas tabakas?

Šildomi tabako prietaisai pašildo tabaką iki tam tikros temperatūros, žemesnės už degimo tašką, išskirdami nikotiną ir skonį, tabako nesudegindami. Šio proceso metu susidaro aerozolis, kuris vėliau įkvepiamas, suteikiant panašią patirtį kaip rūkymas, tačiau naudojant mažiau kenksmingų cheminių medžiagų. Heat not burn sistemų priežiūra

Kaip veikia NEAFS?

NEAFS labai panašus į kaitinamus tabako gaminius, nors vietoj tabako naudojame specialų celiuliozės arbatos mišinį. Manome, kad jei ketinate naudoti kitą cigaretę, taip pat galite nueiti visus devynis jardus ir visiškai vengti tabako. Ypač kai tarp tabako lapų ir arbatos lapų praktiškai nėra skirtumo pagal skonį ir patirtį.

heat not burn priežiūra

Kaip įkrauti šildomo tabako prietaisą?

Daugumoje įrenginių yra išsikrovusio akumuliatoriaus indikatorius. Pavyzdžiui, NEAFS rodo oranžinę mirksinčią lemputę, rodančią, kad akumuliatorius išsikrovęs. Tiesiog prijunkite jį prie maitinimo šaltinio ir įkraukite. Heat not burn sistemų priežiūra.

Ar NEAFS lazdelėse yra nikotino?

Visiškai, ir mes siūlome tiek nikotino, tiek be nikotino variantus, kad atitiktų visus pageidavimus. Mūsų lazdelės taip nuostabiai skiriasi tuo, kad vietoj tradicinio tabako naudojamas aukštos kokybės celiuliozės pagrindas, kuris suteikia nuostabų skonį, nesvarbu, ar renkatės nikotiną, ar norite apsieiti be jo.

Ar galite naudoti NEAFS Sticks kituose įrenginiuose?

NEAFS Sticks paprastai yra suderinami su įvairiais įrenginiais. Tačiau siekiant optimalaus veikimo, rekomenduojame juos naudoti su mūsų specialiai sukurtu TEO įrenginiu. Tai užtikrina, kad gausite geriausią įmanomą patirtį, pritaikytą unikalioms NEAFS Sticks savybėms.

KAIP VALYTI NEAFS SISTEMAS?

Panašūs veiksmai taikomi NEAFS heat not burn sistemų priežiūra, nors procesas yra šiek tiek lengvesnis. NEAFS TEO įrenginius sukūrėme taip, kad būtų kuo mažiau rūpesčių, įskaitant ir valymą.

Tiesiog nuimkite prietaiso viršų (arba galvutę) ir pastumkite lazdelės laikiklį į viršų, kad atsiskleistų specialus kaitinimo peiliukas, tada atsargiai nuvalykite alkoholiu.

Tai viskas. Ar paminėjome, kad NEAFS yra be rūpesčių ir jo valdymas bei valymas yra itin paprastas ir greitas.

Tai tiek apie Heat not burn sistemų priežiūra.

ŠALTINIS: NEAFS

Messenger ikona
0 krapšelio ikona
Jūsų krepšelis
Jūsų krepšelis tuščias
exit-icon

Gauk 10% nuolaidą savo pirmam apsipirkimui

Bei tapk lojalumo programos dalyviu

Registracija