Pirmam pirkimui 10% nuolaidos kodas!

Kaupiami HotSmoke lojalumo eurai!

Nemokamas pristatymas nuo 35€!

HotSmoke dovanos nuo 50€!

spa dovana rūkantiems

Dovanos rūkantiems

Paskelbė:

hotsmoke

HOTSMOKE

Rasti tinkamas dovanos rūkantiems savo gyvenime tikrai gali būti sudėtinga užduotis. Viena vertus, jūs norite gauti jiems kažką, ką jie galėtų naudoti reguliariai ir patirti daug džiaugsmo, bet, kita vertus, jūs nenorite skatinti jų laikytis žalingo įpročio. . Gali būti sunku rasti tą auksinį vidurį tarp to, kas rūkoma šalia, bet neturi nieko bendra su nuolatiniu cigarečių vartojimu, ir to, kas neatrodys, kad bandote paveikti jų elgesį ir pasakyti, kaip gyventi.

Štai kodėl mes sudarėme šį trumpą sąrašą: dovanos rūkantiems, kurios ne tik pradžiugins jų dieną, bet ir šiek tiek paskatins teisinga linkme. Čia nerasite šaunių peleninių, cigarečių dėklų ar rankų darbo tabako maišelių. Tai gali atrodyti kaip lengva išeitis, bet galiausiai jie tik padidina jūsų artimųjų rūkymo įpročius. Vietoj to pasirinkome dabartines idėjas, kurios padės atitraukti nuo cigarečių ir atvers jiems naujų būdų atsipalaiduoti, atsipalaiduoti ar praleisti darbo pertraukas.

dovanos rūkantiems

Geresnė alternatyva rūkantiems

Mesti rūkyti yra neįtikėtinai sunkus darbas, dėl to neabejotina. Kaip nerūkantis rūkančiojo giminaitis, draugas ar reikšmingas kitas asmuo, jums rūpi jų sveikata ir tikriausiai norite, kad jie mestų rūkyti. Tačiau nėra gero būdo tai padaryti. Bandymas priversti rūkantįjį mesti savo įprotį beveik niekada nėra gera mintis – į tą kelionę jis turi leistis savo noru. Tai nereiškia, kad jūs negalite nieko padaryti.

Gera idėja artimam žmogui pasiūlyti mažiau kenksmingą rūkymo alternatyvą. Jie nesijaus taip, lyg verčiate juos daryti tai, kam jie dar nėra visiškai pasiruošę, tačiau dabar jie turės alternatyvą tradicinėms cigaretėms, kuriose gausu kenksmingų cheminių medžiagų.

Viena iš tokių alternatyvų yra NEAFS kaitiančios lazdelės ar kitos mūsų firmos, kurios pateikiamos kartu su kaitinimo sistemos įrenginiu ir dviem pakeliais cigarečių lazdelių. Mūsų įrenginiuose naudojama ta pati technologija, kaip ir kitiems kaitinamiems tabako gaminiams, bet be tabako. Vietoj to, savo NEAFS lazdelėse naudojame aukščiausios kokybės arbatos ekstraktą, kuris yra įvairių skonių ir dviejų variantų: 1,5 % nikotino ir be nikotino.

Naudodami NEAFS suteiksite jums svarbiam asmeniui galimybę išsaugoti brangias dūmų pertraukas ir sumažinti galimą žalą, kurią jie daro patys. Tai parodo jiems, kad jums rūpi jų gerovė, bet taip pat suprantate, kad jiems reikia mesti rūkyti savo tempu.

Savaitgalis SPA

Daugelis rūkančiųjų teigia, kad laikosi savo įpročio, nes tai jiems trumpam sumažina stresą. To nikotino gavimas tikrai gali suteikti trumpam atsipalaidavimo jausmą, tačiau tyrimai parodė, kad iš tikrųjų pasiekiamas visiškai priešingas rezultatas – po rūkymo mūsų streso ir nerimo lygis pakyla.

Be to, stresas neabejotinai yra didžiulis veiksnys kiekvieno žmogaus gyvenime, todėl kuponas ar mokamas SPA savaitgalis yra viena geriausių dovanos rūkantiems. Tai suteiks jūsų mylimam žmogui galimybę atsipalaiduoti, atsipalaiduoti ir pailsėti nuo kasdienės rutinos naujoje aplinkoje, kur kas porą valandų jausis ne toks poreikis parūkyti.

neafs dovanos rūkantiems

„Fidget“ programėlių rinkinys

Nikotinas yra pagrindinė priežastis, kodėl žmonės užknisa nuo cigarečių, tačiau rūkymas turi elgesio aspektą, kuris yra toks pat svarbus daugeliui žmonių. Ištiesus ranką į pakelį, prisidegus, bakstelėjus į cigaretę, kad nukristų pelenai – visa tai sukuria ritualą, kurį daugelis rūkalių laiko taip pat pasitenkinimu, kaip ir pats nikotinas. Todėl, užuot pirkus jiems nikotino pleistrus ar gumą, bandant atstumti juos nuo cigarečių, būtų gera mintis galvoti ne apie dėžutę ir duoti savo rūkančiam draugui ką nors užimti, kai tik pajunta norą dar kartą parūkyti.

„Fidget“ įtaisai, tokie kaip suktukai, kubeliai ir streso kamuoliukai, pastaraisiais metais nepaprastai išpopuliarėjo ne tik tarp vaikų. Tyrimai rodo, kad suteikdami fizinę išeitį stresui ir nerimui, judrūs žaislai iš tikrųjų gali nuraminti mūsų nervus ir atitraukti dėmesį, panašiai kaip dūmų pertraukėlė.

Personalizuotas saldainių rinkinys

Galbūt tai nėra pati sveikiausia rūkymo alternatyva, tačiau saldūs užkandžiai tikrai yra mažiau kenksmingi žmogaus organizmui nei rūkymas. Metant cigaretes atsiranda stiprus potraukis, kurio nėra lengva patenkinti niekuo kitu, išskyrus tabaką. Tačiau daugelis buvusių rūkalių tvirtina, kad saldainio gabalėlis, kai tik užklumpa potraukis, padėjo jiems įveikti norą ištiesti ranką cigaretės. Šios dovanos rūkantiems gali pakeisti jų įprotį.

Surinkite didelę draugo mėgstamų užkandžių dėžutę, kad sukurtumėte asmeninį saldainių saugyklą. Jie gali laikyti jį savo biuro stalo stalčiuje, kad kai tik užkluptų noras padaryti pertraukėlę, jie galėtų lengvai į jį įeiti ir pakeisti nikotino antplūdį cukrumi!

Veiklos kuponai

Nuobodulys yra vienas iš pagrindinių dalykų, verčiančių rūkalius ieškoti kitos cigaretės. Pripildyti savo gyvenimą įdomiais dalykais, kurie atitrauktų nuo rūkymo, yra geras būdas atsikratyti nikotino potraukio. Įvairių įdomių užsiėmimų ar kelionių kuponai yra vienos geriausių dovanų rūkantiems – jie padės jūsų draugams atsiriboti nuo cigarečių ir tuo pačiu metu daryti tai, kas jiems labai patinka.

Nereikia apsiriboti išperkamais kuponais veiklai, kurią galbūt matėte reklamuojamą internete. Priklausomai nuo to, kuo domisi jūsų draugas, taip pat galite įsigyti su jo pomėgiais susijusių paslaugų prenumeratą arba tiesiog įsigyti tam tikros kūrybos įrangos ar aksesuarų, pavyzdžiui, tapytojų rinkinių ar sporto įrangos. Tokios dovanos rūkantiems turėtų juos užimti ir sumažinti jų įprotį.

Išvada

Sugalvoti kūrybiškas dovanos rūkantiems – sunkus riešutėlis. Kad ir kokia būtų proga, kuriai reikia dovanoti, nenorite jos sugadinti pirkdami tai, kas atrodo, kad esate per daug investuota, kad paskatintų juos mesti.

Kita vertus, rūkymo reikmenys taip pat nėra išeitis; jie gali nusiųsti neteisingą žinią, kad palaikote šį žalingą įprotį. Daug geresnis būdas yra aprūpinti savo artimuosius daiktais, kad jie nesusimąstytų nuo rūkymo ar ne per daug akivaizdžių priemonių mesti mesti.

Tikimės, kad šis straipsnis suteikė jums keletą protingų dovanų idėjų, kurios gali padėti jūsų rūkantį draugą nukreipti tinkama linkme. Jei jus domina rūkymo be tabako ir nikotino alternatyva, apsilankykite mūsų svetainėje ir sužinokite, ką turime pasiūlyti!

Šaltinis: NEAFS

Messenger ikona
0 krapšelio ikona
Jūsų krepšelis
Jūsų krepšelis tuščias
exit-icon

Gauk 10% nuolaidą savo pirmam apsipirkimui

Bei tapk lojalumo programos dalyviu

Registracija