Pirmam pirkimui 10% nuolaidos kodas!

Kaupiami HotSmoke lojalumo eurai!

Nemokamas pristatymas nuo 35€!

HotSmoke dovanos nuo 50€!

kaitinancios-lazdeles-be-nikotino

Kaitinančios lazdelės be nikotino

Paskelbė:

hotsmoke

HOTSMOKE

Mesti rūkyti nėra lengvas žygdarbis. Daugelis, kurie tai išbando, yra linkę grįžti prie šio bjauraus įpročio per kelias dienas ar savaites po to, kai jo atsisako. Nors kai kuriems žmonėms pasirodė esąs veiksmingas, cigarečių pakaitalas, bent jau pradiniame metimo proceso etape, labai padeda įveikti norą užsidegti. Tačiau daugumoje tokių pakaitalų, nesvarbu, ar tai būtų kramtomoji guma, tušinukai ar šildomas tabakas, vis tiek yra nikotino, kuris yra pagrindinis priklausomybės nuo cigarečių kaltininkas.

Čia atsiranda NEAFS kaitinančios lazdelės be nikotino . Mūsų kaitinanios lazdelės be nikotino leidžia toliau pūsti ir kiekvieną dieną atprasti nuo šios priklausomybę sukeliančios medžiagos.

cigaretės

AR NIKOTINAS YRA KENKSMINGAS?

Ši labai priklausomybę sukelianti medžiaga buvo nustatyta kaip pagrindinė cigarečių sudedamoji dalis jau XIX amžiuje. Tačiau jo priklausomybę sukeliančios savybės buvo aptiktos tik 1962 m., kai Karališkojo gydytojų koledžo ataskaitoje buvo aprašytas ryšys tarp nikotino ir priklausomybės nuo cigarečių.

Tai buvo didelis laimėjimas, nes pakeitė žmonijos suvokimą apie rūkymo įprotį apskritai. Iki 1962 m. buvo manoma, kad žmonės tapo priklausomi nuo tabako rūkymo dėl psichologinių ir socialinių veiksnių. Išleidus Karališkojo koledžo knygą „Rūkymas ir sveikata“, tapo aišku, kad rūkymas sukelia greitą ir itin stiprią fizinę priklausomybę dėl nikotino poveikio žmogaus kūnui ir protui.

Be to, nustatyta, kad nikotinas nėra atsakingas už su cigarečių rūkymu susijusių vėžio formų atsiradimą. Dabar žinoma, kad šį žalingiausią šalutinį rūkymo poveikį sukelia cheminės medžiagos, tokios kaip derva, arsenas ar benzenas, kurie visi buvo randami įprastose cigaretėse.

Dėl šių atradimų žmonėms, norintiems mesti rūkyti, buvo lengviau sukurti strategiją, kuri leistų jiems toliau vartoti nikotiną, nepakenkiant savo plaučiams cigaretėmis. Tačiau ar nikotinas yra visiškai nekenksmingas?

Tiesa ta, kad dauguma priklausomybę sukeliančių medžiagų yra daug kenksmingesnės nei nikotinas. Tyrimai, atlikti su žmonėmis, parodė, kad yra stiprus ryšys tarp nikotino vartojimo ir pažinimo patobulinimų, tokių kaip geresni smulkioji motorika, stipresnė epizodinė atmintis, geresnė dėmesio koncentracija ir darbinė atmintis ir dar lėtesnis Alzheimerio ligos progresavimas ankstyvosiose stadijose.

neafs cigaretės

ALTERNATYVA BE NIKOTINO IR TABAKO:

Priešingai daugumoje šildomų rūkymo prekių ženklų, mūsų gaminiuose nėra jokio tabako. Vietoj to, savo cigarečių lazdelėse naudojame aukščiausios kokybės arbatos lapus. Tai reiškia, kad dar labiau sumažinama rūkymo daroma žala, nes net šildomuose tabako gaminiuose yra daug daugiau pavojingų cheminių medžiagų nei NEAFS lazdelėse vien dėl to, kad jie pagaminti iš tabako lapų.

Mūsų arbatos lapai tiekiami iš švarių ir saugių įmonių, kurios laikosi visų pasaulinių sąžiningos prekybos ir aplinkosaugos standartų. Lapai apdorojami specialiai tam, kad būtų įkišti į kaitinamus pagaliukus: tinkamai išdžiovinami, supjaustomi, konservuojami, kad mūsų klientai galėtų mėgautis kuo sklandžiau, be nemalonaus kvapo ar poskonio.

Mūsų pasiūlyme yra cigarečių lazdelės, kuriose yra 1,5% nikotino, taip pat visiškai be nikotino. Pirmoji parinktis puikiai tinka žmonėms, kurie nėra visiškai pasirengę visiškai atsisakyti medžiagos, bet nori pereiti prie saugesnio, sveikesnio vartojimo varianto, nesinaudodami alternatyva, neleisdami jiems išlaikyti malonaus pūtimo veiksmo. cigaretė“. Kita vertus, pastarasis yra geras pasirinkimas socialiai rūkantiems, kuriems nerūpi nikotino kiekis ir kurie norėtų išeiti parūkyti su draugais ar bendradarbiais.

NEAFS KAITINANČIOS LAZDELĖS BE NIKOTINO:

Kaitinančios lazdelės be nikotino – NEAFS. Vizualiai NEAFS lazdelės be tabako yra panašios į kai kurias kitas rinkoje esančias populiarias šildomas lazdeles. Šios trumpos cigarečių alternatyvos yra sandariai supakuotos su arbatos lapeliais, kurių galima įsigyti įvairių skonių:

• Originalus (tabako skonio),
• Mentolis,
• Mėlynė,
• Braškių,
• Kava,
• Mojito.

tabakas

Šis platus skonių pasirinkimas išskiria NEAFS iš kitų karšto rūkymo alternatyvių prekių ženklų, kurie dėl tabako kiekio gali būti parduodami tik su ribotu skonių skaičiumi.

Kad galėtumėte mėgautis NEAFS lazdelėmis, jums reikės šildymo įrenginio, pavyzdžiui, NEAFS TEO. Tai suteiks jums geriausią rūkymo patirtį, nes TEO įrenginys buvo sukurtas nuo pat pradžių, atsižvelgiant į mūsų lazdas.

Tai pasakius, niekas netrukdo įkišti NEAFS cigarečių lazdelių į trečiųjų šalių įrenginius, jei negalite arba nenorite įsigyti TEO. Jie yra suderinami su visais populiariais šildymo prietaisais ir rūkant nesusidursite su problemomis.

Suderinamumas veikia abiem kryptimis, tai reiškia, kad NEAFS TEO įrenginį galite naudoti su daugeliu kitų populiarių cigarečių lazdelių. Tai puiki funkcija, leidžianti toliau pūsti, jei pritrūksta NEAFS lazdelių – pavyzdžiui, kai atostogaujate užsienyje, šalyje, kurioje jų negalima įsigyti.

IŠVADA:

Nikotinas yra labai priklausomybę sukelianti medžiaga. Nors jis nėra toks žalingas, kai vartojamas ne įprastų cigarečių pavidalu, jis vis tiek gali tapti labai priklausomas nuo jo poveikio, taip pat padidinti riziką susirgti širdies ir kraujagyslių ligomis vėliau gyvenime, jau nekalbant apie padidėjusį nerimą ir streso lygiai.

Jei jums sunku mesti rūkyti dėl priklausomybės nuo nikotino, geriausias dalykas, kurį galite padaryti, kad atpratintumėte nuo šios medžiagos, pereiti prie NEAFS lazdelių. Tik 1,5 % nikotino mūsų lazdelėse jau yra daug mažiau nei kituose populiariuose kaitinamuose tabako gaminiuose.

Tai taip pat yra geras vidurys, kuris paruoš jus visiškai pašalinti nikotiną iš savo gyvenimo. Kai būsite pasiruošę žengti kitą žingsnį, galėsite išlaikyti malonų ir pasitenkinimą teikiantį ritualą retkarčiais parūkydami mūsų kaitinančių lazdelių be nikotino!

ŠALTINIS: Neafs

Messenger ikona
0 krapšelio ikona
Jūsų krepšelis
Jūsų krepšelis tuščias
exit-icon

Gauk 10% nuolaidą savo pirmam apsipirkimui

Bei tapk lojalumo programos dalyviu

Registracija